4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Barış yemeğinde kan aktı

Ankara'da bir kişi aralarında husumet bulunan 2 kişiyi barış yemeğine davet ettiği Kızılay'da tabancayla vurarak öldürdü.

Edinilen bilgilere göre; Ali S., alacak-verecek konusu nedeniyle husumet yaşadığı müteahhitlik yapan Hüseyin Çelik ve Mehmet Emre'yi Kızılay Sümer Sokak’ta bulunan bir işyerine barış yemeğine davet etti. Barış yemeğinde taraflar arasında tartışma başladı. Bunun üzerine Ali S. yanında taşıdığı silahıyla Hüseyin Çelik'i ateş ederek yaraladı.

Ali S., daha sonra olay yerinde kaçan Mehmet Emre'yi Sümer Sokak içerisine kadar kovalayarak yaraladı. Silahını peşpeşe ateşleyen Ali S. hızla olay yerinden uzaklaştı, Hüseyin Çelik çevrede bulunan vatandaşlar tarafından taksi ile Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı.

Ağır yaralanan Emre için ise olay yerine ambulans ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen sağlık görevlileri Mehmet Emre’ye uzun süre kalp masajı yaparak hayata döndürmeye çalıştı. Mehmet Emre olay yerinde, Hüseyin Çelik ise kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayı haber alan Emre’nin yakınları sinir krizleri geçirdi. Polis ekipleri kaçan zanlıyı yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 21 Mart 2012 Çarşamba 22:11:18
Güncelleme :22 Mart 2012 Perşembe 12:13:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?