4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Başarılı öğrenciler yarın tatile gidiyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin başarıyı özendirmek ve eğitime destek vermek amacıyla sürdürdüğü yaz kampı uygulaması çerçevesinde ilk başarılı öğrenci kafilesi, yarın Akçay'a hareket edecek.

 
"Takdir Teşekkür Sizden Tatil Bizden" düşüncesiyle yola çıkan Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin her yıl düzenlediği başarılı öğrencilere tatil uygulaması, bu yıl da kız ve erkek öğrencilerin tatil yapmasıyla devam edecek. Okullarında dereceye giren öğrencilere her yıl olduğu gibi bu yıl da Akçay Eğitim ve Dinlenme Kampı'nda ücretsiz tatil imkanı sağlanıyor. 2006-2007 eğitim ve öğretim yılında okullarında dereceye girip, takdir ve teşekkür alan ilköğretim öğrencileri birer hafta süreyle tatil yapma imkanı bulacak.

Başvuruda bulunan başarılı öğrencilerden ilk grup, yarın Akçay'a gidecek. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin eğitim ve öğretim döneminin sona ermesiyle birlikte, tatil kampları için başvurularını kabul ettiği tatil yapma imkanı olmayan başarılı öğrenciler, birer haftalık devreler halinde Akçay kampından yararlanacaklar. Akçay Eğitim ve Dinlenme Tesislerinde erkek öğrenciler 23 Haziran-28 Temmuz 2007 tarihleri arasında, kız öğrenciler de 28 Temmuz-25 Ağustos 2007 tarihleri arasında birer haftalık devreler halinde tatil yapacaklar.


Bir haftalık kamp süresince doğayla iç içe tatil yapma imkanı bulacak olan öğrenciler, eğitmenler eşliğinde basketbol, yüzme, voleybol, satranç, masa tenisi gibi sportif faaliyetlere katılıp, Çanakkale çevresinde bulunan tarihi ve turistik yerleri de gezme imkanı elde edecekler. Kampanyaya katılmak isteyen öğrencilerin velileriyle birlikte Büyükşehir Belediyesi Hal Sokak Numara 5 Ulus adresine başvurmaları gerekiyor.

iha
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2007 Cuma 12:48:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?