1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANKARA

Başbakan'ın öğle yemeği simit oldu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazını Kocatepe Camii’nde kıldı.

Cuma namazı çıkışında simit satın alan Başbakan Erdoğan, 10 simit için 10 milyon lira ödedi. Sabah saatlerinde çalışmalarını Başbakanlık Resmi Konutu’nda sürdüren Erdoğan, Cuma namazı için Kocatepe Camii’ni tercih etti. Beraberindeki bazı Milletvekilleri’yle birlikte camiye gelen Başbakan Erdoğan, Cuma namazının ardından vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Vatandaşlarla sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Başbakan Erdoğan, avluda bulunan bir simitçiden de öğle yemeği için simit satın aldı. Erdoğan 10 simit için 10 milyon lira ödedi. Erdoğan, para üstünü almayarak, simitçiye bahşiş verdi.

Parayı mini bir keseden çıkararak simitçiye ödeyen Erdoğan’ın aldığı simitler, korumalar tarafından arabaya götürüldü. Bazı vatandaşlar da cep telefonlarıyla Erdoğan’ı görüntülemek için yarıştı.

Erdoğan’ın makam aracına bindiği sırada "Başbakanım" diye bağıran bir vatandaş aracın önüne atladı. "Başbakan Erdoğan" diye bağıran vatandaşa, Erdoğan’ın korumaları 10 milyon lira verdi. Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşların alkışları eşliğinde camiden ayrıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2005 Cuma 14:50:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?