3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Başkan Akgül çalışmaları inceledi

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ekiplerin yol açma çalışmalarını yerinde inceledi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Akgül, Mamaklılar’ın şikayet ve isteklerini dinledi.

Akgül Çalışmaları İnceledi

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Başkan Akgül, Ekin, Başak, Altınevler ve Bahçelerüstü mahallelerinde yol açma, yol bakımı ve asfalt yama çalışmalarını sürdüren ekiplerin çalışmalarını yerinde inceledi. Vatandaşların yol açım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Akgül “Hedefimiz; Mamak’taki tüm imar yollarını hızlı bir şekilde açmaktır. Bununla ilgili çalışmalarımıza hız verdik.”dedi.

Altınevler Mahallesi sakinlerinin su sorununu çözmek için ASKİ nezdinde çalışma başlatacaklarını belirten Akgül, vatandaşların asvalt taleplerini yerine getirmek için çalışma başlattıklarını ifade etti.

Tek Tek İlgilendi

Başkan Akgül, tek tek sohbet ettiği vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilendi. Mahallelilerin sıkıntı ve isteklerini dinleyen Akgül, Mamaklılar’ın imar, yol, elektrik, doğalgaz ve alt yapıyla ilgili şikayetlerine kulak verdi. Başkan Akgül, gerekenin yapılması için ilgili birimlere talimat verdi. Akgül, bölge gezisi sırasında tespit ettiği eksikliklerin de bir an önce giderilmesini istedi.

Sorunların Üstesinden Geleceğiz

Mamak’ta sorunların üstesinden vatandaşlarla el ele vererek geleceklerini söyleyen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ilçenin 9 ayrı noktasında yol açma, malzemeli yol bakımı, asfalt yama çalışmaları yürütüldüğünü kaydetti. Belirlenen çalışma programı çerçevesinde hizmetlerin sırayla gerçekleştirileceğini belirten Akgül, “Sorunların giderilmesinde vatandaşlarımızın çözüm önerilerini dikkate alacağız. Onlardan ayrı düşünmeyeceğiz. El ele vererek, diyalogla sorunların üstesinden geleceğiz. İlçemizi hak ettiği güzelliklerle buluşturacağız. Mamak’ı daha yaşanır bir yer haline getirmek için gece gündüz demeden çalışacağız” dedi.

Akgül’e Yoğun İlgi

Mamaklılar’ın yoğun ilgi gösterdiği Başkan Akgül, bölge esnafı ile çay içti, sorunları dinledi.“Bizim amacımız yerinden yönetim. Bunun için buradayız. Vatandaşımızla sürekli iç içe olacağız.”dedi.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2009 Cuma 12:30:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?