3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Başkan Akgül durmak bilmiyor

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül bölge gezilerini aralıksız sürdürüyor. Başkan Akgül Fen İşleri Müdürlüğü’nün çalışmalarının yürütüldüğü alanlarda inceleme yaparak vatandaşlarını sorunları dinledi.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül bölge gezilerine devam ediyor. Akgül’ün ilk durağı Hüseyingazi Mahallesi oldu. Fen işleri Müdürlüğü tarafından yapılan yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Akgül, çalışmaların en kısa zamanda tamamlanacağını söyledi. Akgül’e bölge gezisinde Başkan Yardımcısı Ahmet Müfit Yıldırım ve Fen İşleri Müdürü Orhan Ağa eşlik etti.

Taksi Duraklarına Yeni İmaj

Bölgeyi karış karış gezerek çalışmaları inceleyen Akgül, daha önce Mamak Belediyesi tarafından yaptırılan modern taksi duraklarını inceledi. Bölge’de bulunan taksi duraklarının hepsinin modern bir şekilde inşa edileceğini ı belirten Akgül ,”Tek tip olarak planlanan taksi durakları, hem esnafın hem de halkın beklentilerini karşılayacak şekilde oluşturuldu. Amacımız hem taksici esnafımıza yardımcı olmak hem de taksi duraklarına modern bir görüntü kazandırmaktır. ” dedi.

Parkları Gezdi

Parkları da gezen Akgül, vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı.Mahalle sakinlerinden bir de ricada bulunan Akgül, “Mamak'ta vatandaşların dinlenebileceği, spor yapabileceği, çocuklarıyla vakit geçirebileceği çok sayıda parkımız var. Parkı bekçi değil, sevgi korur. Parklarımıza sahip çıkalım. Sizden tek isteğim bu” dedi.

Asfalt Çalışmalarını İnceledi

Mamak’ın hak ettiği çağdaş kimliğine kavuşması için çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü belirten Akgül, asfalt serim çalışmalarını inceledi. Bölgede bulunan kaçak yapıların tespit edilip yıkıldığını söyleyen Akgül, aynı zamanda yol genişletme çalışmalarının da devam ettiğini belirtti.

Bordür Taşı Üretimi

Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün Kutludüğün mahallesinde bulunan bordür taşı üretim şantiyesini gezdi.Başkan Akgül,”9 personelimiz ile ortalama günlük bin’e yakın bordür üretimi gerçekleşiyor. Bordürleri kendi imkanlarımız ile üretiyoruz.” dedi. İşçilerle sohbet eden Akgül, işçilere kaliteli malzeme üretmelerini söyledi.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2009 Perşembe 12:47:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?