3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Başkan Akgül esnafla buluştu

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, bölge esnafıyla bir araya geldiği toplantıda ilçenin gelişmesi ve kalkınması için sorunlara ortak akılla çözüm üreteceklerini söyledi.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, bölge esnafıyla kahvaltılı toplantıda buluştu. Mamak Belediye Başkanlığı'nda gerçekleştirilen toplantıda esnafın sıkıntıları masaya yatırıldı.

Esnafın şikayet ve isteklerini dinleyen Başkan Akgül, ilçenin gelişmesi ve kalkınması için sorunlara ortak akılla çözüm üreteceklerini bildirdi. Mamak için neler yapılacağına hep birlikte karar vereceklerinin altını çizen Başkan Akgül, "Mamak'ı kalkındırmak hepimizin görevi. Sorunlara birlikte çözüm arayacağız. Biz bir aileyiz.Bu noktada sizlerin görüşleri bizim için çok önemli. Mamak'ta hepimiz bir çarkın parçasıyız" dedi.

Bölge esnafının her zaman yanında olacaklarını bildiren Akgül, "Sık sık istişare toplantılarında bir araya geleceğiz. Birlikte karar alacağız. Belediye olarak zorlaştırma değil, kolaylaştırma taraftarıyız" diye konuştu.

Akgül, bazı esnafların yaya kaldırımlarını işgal ettiği şikayeti üzerine de Zabıta Müdürlüğü'nün konu hakkında çalışma yürüttüğünü belirtti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2009 Salı 12:18:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?