3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Başkan Akgül görev başında

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ilçe genelinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Akgül, eksiklerin en kısa sürede giderileceğini söyledi.

Gece Çalışmalarını İnceledi

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün bölge gezileri sürüyor. Gülveren Altmışevler’de asfalt atan ekiplerin gece çalışmalarını denetleyen Akgül, kahvehanelerde bir araya geldiği vatandaşların şikayet ve isteklerine kulak verdi.

7/24 Mesai

Mahalle ve sokakların asfalt ihtiyacını en aza indirmek için çalıştıklarını belirten Başkan Akgül, “Mamak’ı hak etiği güzelliklerle buluşturmak için gece-gündüz demeden yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Asfalt sezonunu açtık. Tespit ettiklerimiz ve muhtarlarımızdan gelen talepler doğrultusunda programa aldığımız asfaltlama çalışmalarımız gerçekleştiriyoruz” dedi.

Her Şey Yapılacak

Mamaklılar tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Akgül, çağdaş ve modern bir Mamak için gereken her şeyin yapılacağı sözünü verdi. Eksikleri yerinde tespit ettiklerini söyleyen Akgül, bunların en kısa süre giderileceğini belirtti.

Pazar yerini İnceledi

Saimekadın pazaryerinde de incelemelerde bulunan Başkan Akgül, trafik akışının yoğun olduğu yolun her iki yanına da kasis yapılaması için talimat verdi.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2009 Salı 13:32:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?