3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Başkan Akgül ruhsat dağıttı

Mamak Belediyesi, ülke ekonomisini canlandırmaya yönelik “Kriz varsa çare de var” kampanyasına destek verdi.

Esnaflara küşatlarını dağıtan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Biz zorlaştırma değil, kolaylaştırma taraftarıyız. Bir aile olarak el ele verip, uluslararası ekonomik krizin olumsuz etkilerini en aza indireceğiz. Belediye olarak her zaman esnafımızın yanındayız” dedi.

Kriz Varsa Çare de Var

Mamak Belediyesi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) önderliğinde başlatılan “Kriz varsa çare de var” kampanyasına tam destek verdi. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, makamında kabul ettiği 20 esnafa işyeri açma ve çalışma ruhsatlarını dağıttı.

Biz Bir Aİleyiz

Başkan Akgül, “Biz bir aileyiz ve Mamak bizim evimiz. Mamak’ta hepimiz bir çarkın parçasıyız. Bu çarklar büyük bir ahenkle nasıl çalışır onu konuşmalıyız. Hepimiz ülkemizi daha ileriye götürmek için hizmet veriyoruz” dedi.

El Ele Vereceğiz

Uluslararası ekonomik krizin etkilerini en aza indirmek için birlikte çalışmak gerektiğine vurgu yapan Akgül, “Belediye olarak biz zorlaştırma değil, kolaylaştırma taraftarıyız. Biz bir aile olarak el ele vereceğiz. Her zaman esnafımızın yanında olacağız” ifadelerini kullandı. Esnafların şikayet ve isteklerine de kulak veren Akgül, “Bu noktada sizin görüşleriniz çok önemli. Neler yapabiliriz birlikte karar verelim. Önerilerinizi mutlaka bekliyorum” diye konuştu.

Karşılıklı Anlayış

Akgül, bazı esnafların yaya kaldırımlarını işgal ettiği şikayeti üzerine de Zabıta Müdürlüğü’nün konu hakkında çalışma yürüttüğünü belirterek, sorunların karşılıklı anlayışla çözülebileceğini söyledi. Herkesin kurallara uyması gerektiğini bildiren Akgül, belediye meclisi tatile girdiğinde esnaf ziyaretleri gerçekleştireceklerini kaydetti.

Hatıra Fotoğrafı

Esnaflarla hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Akgül, bol kazançlar diledi.
 

Abdullah Ortaç/Mamak Kenthaber
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2009 Salı 13:27:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?