4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Başkan Altın'a mail yağmuru

Sincanlı vatandaşlar, belediyenin www.sincan.bel.tr adresinden Sincan Belediye Başkan Hasan Altın'a her türlü şikayet, istek ve tebrik mesajlarını iletebiliyor.

Adeta mail yağmuruna tutulan Başkan Altın'a, sadece bu yıl, geçen 10 ay gibi bir sürede 2 bin 50 mail ulaştı. Kendisine iletilen maillerin hepsini tek tek okuduğunu ifade eden Başkan Altın, "Tüm vatandaşlarımıza mümkün olduğunca cevap vermeye çalışıyorum. Yoğunluktan dolayı cevap veremediğimiz de mutlaka vardır. Ama bütün maillerin okunup değerlendirildiğini tüm halkımızın bilmesini isterim" dedi.

Ayda ortalama 200 mailin kendisine ulaştığını belirten Başkan Hasan Altın, bunların büyük bir çoğunluğunun yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür içerikli mesajlar olduğunu, bunun dışında iş başvurusu ve hizmet taleplerinin de yer aldığını ifade ederek, "Bugün evinizden, işyerinizden ya da bir internet kafeden rahatlıkla bir sorununuzu, isteğinizi ya da herhangi bir mesajınızı, bir maille kolay ve hızlı bir şekilde belediye başkanına iletebiliyorsunuz. Her zaman her yerden haberiniz olamayabiliyor. Bu nedenle Sincanlı vatandaşlarımıza, çevrelerine karşı duyarlı oldukları, gözlemledikleri problemleri bizlere ilettikleri için de teşekkür ediyorum. Aslında bu bir vatandaşlık görevidir" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2007 Salı 13:37:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?