3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Başkan Çetin: 'Değişime devam'

Ankara'nın Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, önümüzdeki dönemde yeni projelerle değişime devam edeceklerini söyledi.

Belediyecilikte bir çok ilki gerçekleştirdiklerini ve yapılan çalışmalarla diğer belediyelere örnek projeler gerçekleştirdiklerini kaydeden Çetin, "Bizim dönemimizle birlikte değişen en önemli şey Pursaklar'da yönetim anlayışıdır. Biz artık bir metropol ilçe idare ettiğimizi biliyor ve bu bilinçle projelerimizi uygulamaya koyuyoruz. İlk projemiz 'Temizlik Medeniyettir' oldu ve şehrimizi temiz tutmayı hemşerilerimize anlattık. Kampanyamız kısa sürede sonuç verdi ve şuanda yaptırdığımız anketlerde temizlik konusunda hemşerilerimiz bize teşekkür ediyor" dedi.

Pursaklar'da El Sanatları Pazarı, Dedeler ve Nineler Koşusu, İlk Kitabınız Bizden, Cezaevleri Aydınlanıyor, Okuyan Şehir Pursaklar ve Şehir Turları projeleri gibi çalışmaları gerçekleştirdiklerini ifade eden Çetin, "Önümüzdeki dönemde Pursaklar'a yeni katılan belde ve mahallelerimizin eksikliklerini gidererek yeni ilçemize yakışır bir hale getireceğiz. En önemli projemiz Pursaklar'a bir üniversite kazandırmak olacaktır. Önümüzdeki dönemde Pursaklar için projelerimizden bazıları; halk kütüphanesi, kapalı yüzme havuzu, belediye hizmet binası, kültür park olacaktır. Bahsettiğim projelerin tamamlanması ile beraber Pursaklar'a yeni yaşanabilir alanlar açmak istiyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2009 Çarşamba 18:10:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?