3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Başkan Demirel'den inceleme

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Eryaman'da bulunan Yunus Emre Kültür ve Spor Merkezi'ni ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Etimesgut Belediye Başkanı Demirel, Eryaman'dan sorumlu Başkan Yardımcısı Ayhan Ünal ve Başkan Yardımcısı Cemal Satılmış'la birlikte merkezin sinema ve spor salonları ile kurs odalarını gezerek kursiyerlerle sohbet etti.

Ebru çalışması yapan Eryamanlı hanımlar, Başkan Demirel'e ebrunun incelikleri ile yapılışı hakkında bilgi verdi. Bir süre ebru çalışması da yapan Demirel, kadınlara yönelik açtıkları kurslarla onların bilgi ve becerilerini geliştirmelerine imkan sağladıklarını söyledi.

Yunus Emre Kültür ve Spor Merkezi'nde kültürü ve sporu aynı çatı altında buluşturduklarını ifade eden Başkan Demirel, "Merkezimiz, uzman kadrosuyla vatandaşlarımızın kendilerini geliştirmelerine ve yeteneklerinin farkına varmalarına yardımcı oluyor. Vatandaşlarımızın ilgi alanlarına göre çeşitli kursların düzenlediği merkezimizde, ebru, bilgisayar, resim, yabancı dil, takı tasarımı ve el sanatları, kırk yama, bağlama, gitar ve halk oyunları kursları düzenliyoruz. Bu kurslarımız halkımızdan büyük ilgi görüyor. Merkezimizde ayrıca sinema, tiyatro ve sergi salonları yer alıyor. Amacımız çok önemli maddi ve manevi fedakarlıkla yürüttüğümüz bu faaliyetlere daha fazla vatandaşımızın iştirak etmesidir. Bütün vatandaşlarımızı, belediyemizin kültür ve spor merkezlerinden daha fazla yararlanmaya davet ediyorum" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2009 Cuma 12:28:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?