4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Başkan Duyar'ın acı günü

Çorum'un İskilip ilçesinde meydana gelene trafik kazasında, Ankara'nın Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar'ın eşinin kullandığı otomobil kaza yaptı. Kazada, Belediye Başkanı Duyar'ın halası hayatını kaybederken, eşi, 3 çocuğu ve 1 akrabası yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza İskilip-Bayat Karayolu'nun 20. kilometresinde meydana geldi. Ankara'nın Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar'ın eşi Mukaddes Duyar idaresindeki 06 FYB 79 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada, otomobilde bulunan Nigar Gül (59) olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan Mukaddes Uyar ile çocukları Yusuf, Furkan, Büşra Duyar ve akrabası Betül Tellioğlu, İskilip Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Çorum Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Başkan Duyar'ın eşi Mukaddes Duyar ile kızı Büşra Duyar'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaza sonrası Çorum'a gelen Belediye Başkanı Ahmet Duyar, Özel Çorum Hastanesi'nde tomografisi çekilen ve daha sonra Devlet Hastanesi'ne getirilen eşinin yanından biran olsun ayrılmadı.

iha
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2007 Çarşamba 19:12:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ALİ YILDIRIM SMMM (Demetevler) IP: 88.254.103.xxx Tarih : 7.09.2007 18:06:23

Belediye Başkanımız Ahmet Duyar`a Allahtan Rahmet, Eşine ve Kızına acil şifa, diğer yakınlarına Geçmiş olsun dileklerimi iletirken Başkana Sabır Diliyorum.