3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Başkan Kılıç'ın oğlu evlendi

ANAYASA MAHKEMESİ BAŞKANI KILIÇ'IN OĞLU EVLENDİ

Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'ın oğlu Ahmet Şirvan Kılıç, Hande Kübra Taşçıoğlu ile dünya evine girdi.

Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'ın oğlu Ahmet Şirvan Kılıç, Bilkent Otel'de gerçekleştirilen nikah töreniyle Hande Kübra Taşçıoğlu ile dünya evine girdi.

Nikah törenine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu ve davetliler katıldı. Başbakan Erdoğan, törenin yapıldığı salona gelişinde, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile tokalaştı.

Törende, damadın nikah şahitliğini Başbakan Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Baykal üstlenirken, nikahı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kıydı. Çifte mutluluklar dileyen Başbakan Erdoğan, "Tabii benim temennim, en az 3 çocuktan yana. Buna da tabii bu arada inanıyorum ki sizler de gayret edeceksiniz. Milletimizin sizler gibi yetişmiş insanlara ihtiyacı var" dedi. Başbakan Erdoğan, nikahın ardından otelden ayrılırken gazetecilerin sorularına, "Hepinize iyi akşamlar diliyorum" dedi.

CHP Genel Başkanı Baykal ise nikah çıkışanda gazetecilerin nikahta Başbakan Erdoğan ile bir araya geldiklerini belirtmeleri üzerine, "Herhangi bir nikah tanıklığından hiçbir farkı yoktu. Sohbet ettik, nezaket sözleri söyledik. Herhangi bir nezaket buluşmasının ötesinde toplumumuzu ilgilendirecek hiçbir konuşma geçmedi. Siyasal bir konuşma, son gelişmelerle ilgili bir değerlendirme, Karşılıklı nezaket sözleri, şaka o çerçevede bir görüşme oldu" dedi.

ANAYASA MAHKEMESİ BAŞKANI KILIÇ'IN OĞLU EVLENDİ
ANAYASA MAHKEMESİ BAŞKANI KILIÇ'IN OĞLU EVLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2009 Cuma 23:11:05
Güncelleme :24 Ekim 2009 Cumartesi 09:09:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?