4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Başkan Şahin sporcuları ödüllendirdi

Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin, Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği kros müsabakalarında kızlarda ve erkeklerde 2. olan Mamak Piri Reis İlköğretim Okulu'nun başarılı öğrencilerini ödüllendirdi.

Başkan Şahin, Başkanlık makamında öğrencileri kabul etti. Mamak İlçesi'nin başarıdan başarıya koştuğunu dile getiren Şahin, "Piri Reis İlköğretim Okulu'nun başarısını kutluyorum. Ankara 2 ödül alarak ciddi performans gösterdiler. Bu öğrencilerimiz neden Dünya birincisi olmasın. Bu başarıyla Mamak ciddi derecede potansiyel sağladı. Yapılan çalışmayla samimi bir ivme kazandık. Mamak Belediyesi olarak spora yüzde yüz destek veriyoruz" diye konuştu. Mamak'ta başarılı sporcuların çıkarılması için ciddi katkılar sağladıklarını söyleyen Şahin, sporun sosyal riskin azaltımasında projelerin başında geldiğini kaydetti.

Yapılan başarıdan dolayı çocukları ödülsüz bırakmamak için her türlü desteği vereceklerini belirten Şahin, "2008 yılında Mamak'ta ödüller yılı olacak. Öğrencilerimizin çalışmalarına destek veriyoruz" dedi. Yeni Mamak Kentsel dönüşümü çalışmalarının başlayacağını kaydeden Şahin, "Başkan Melih Gökçek'in katkılarıyla çalışmalara 2008 yılında başlayacağız. Mamak'ta gecekonduların yıkılması ile ilgili uzlaşma ve kamulaştırma çalışmaları başladı. Yeni vizyon kenti oluşuyor. Buraya 50 milyon konut, 4 milyon reklarasyon alanı ile Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projemize devam ediyoruz. Sayın Gökçek'in önderliğinde çalışmalara başladık. Hatip çayı içinde Yeni Mamak Kentsel dönüşümün ihalesi yapıldı. Mamak bir marka oluyor" diye konuştu. Başkan Şahin, kız ve erkek öğrencilere saat ve eşofman takımı hadiye etti.

 

iha
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2007 Pazartesi 14:53:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?