4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Başkan Tiryaki, Brüksel'e gitti

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, çalışmalar ve örnek teşkil eden belediyecilik uygulamaları nedeniyle, Türk Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (TÜSİAD) davetlisi olarak Brüksel'e gitti.

TÜSİAD tarafından Avrupa Birliği ülkelerinde sürdürülen uygulamaların yerinde incelenmesi için oluşturulan ve işadamlarıyla üst düzey bürokratlardan oluşan komisyona davet edilen Başkan Tiryaki, Avrupa Birliği'nin kalbi sayılan Brüksel'de bir dizi görüşmelerde bulunacak ve incelemeler yapacak. Komisyondaki tek yerel yönetim temsilcisi olan Başkan Tiryaki, konuyla ilgili olarak, "Altındağ'daki değişim hareketi sadece Altındağ'dan ya da Ankara'dan değil, Türkiye'nin dört bir yanından dikkatlice izleniyor. İlçemizin altyapısal, sosyal ve ekonomik dönüşümünü tamamlamak; onu daha önce sahip olduğu ve aslında hak ettiği değere yeniden kavuşturmak için 3 yıldır geceli gündüzlü çalışıyoruz. Bu çalışmaların takdir edildiğini görmek bizleri sevindiriyor ve motive ediyor" dedi.

Brüksel'de yapılacak incelemelerin Altındağ'da atılacak yeni adımlar ve hayata geçirilecek projeler için fikir verici nitelikte olacağına inandığını da kaydeden Başkan Tiryaki, "Altındağ'da örnek uygulamalar üretmek için gözlerimizi sürekli açık tutuyoruz. Avrupa ülkelerindeki çalışmaları ve projeleri yakından takip ediyor, Altındağ'a uygulanabilir olanları dikkatle seçiyor, ilçemizin yapısına uygun olarak titizlikle planlıyor ve uygulamaya koymaya çalışıyoruz. Her konuda yeniliklere açık olmak gerektiğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

 

iha
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2007 Salı 17:38:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
A.Halik balaban IP: 88.228.222.xxx Tarih : 21.11.2007 11:28:48

önce insana hizmet gerek:sayın tiryaki kanunsuz yıkımlar yaparak insan faktörünü dışlayarak yaptıgı planlamalar elbet bir gün objektif bakış açısı ile irdelenecektir hamamönünde gerçek tarihi yok ederek hiç bir uzmanın onaylamayacağı sözde restorasyonlar yapmaktadır venedik sözleşmesi nerede.karapürçege tam hizmet tarihi ankaraya layütsel bir çalışma tarihi bilen uzman kadrolar nerede.