3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Başkan Ünal muhtarlarla tanıştı

Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal, ilçeye bağlı köy muhtarları ve dernek başkanlarıyla biraraya geldi.

Belediye Düğün Salonu'nda yapılan toplantıda konuşan Başkan Ünal, "Toplantının amacı tanışmak, yaz döneminde köyler ve Kızılcahamam ile ilgili yapılacak çalışmaları anlatmaktır. Bu arada yapılacak işlerde muhtar ve dernek başkanlarının da görüşlerini almak istedik. Böylece yapacağımız işlerde sizlerle birlikte hareket etmek ve sizlerin düşünceleri doğrultusunda ortak karar vermek için buraya toplandık" dedi.

Bundan sonra her zaman biraraya geleceklerini kaydeden Ünal, "3 aylık bir dönem geçirdik. Kızılcahamam'ı köyleri ile birlikte bir bütün olarak ele alıyoruz. İlçemiz bakir güzellikleriyle keşfedilmeyi bekliyor. Kimsenin bilmediği yerlerimiz var. Köylerimizde yer tespitleri yapıyoruz. Buralarda imar ve yol durumlarını kontrol edip, buna göre haritalarını çıkartacağız. Sizden bizim arkadaşlarımıza yardımcı olmanızı istiyoruz. Bu keşfedilmeyi bekleyen yerlerimizi ortaya çıkarttığımızda Kızılcahamam tam bir turizm kenti olacak" dedi.

İlçede tarım ve hayvancılık yapma şansının bulunmadığına dikkat çeken Ünal, 3 aylık sürede yapılan hizmetler ve önümüzdeki ay yapılacak etkinlikler hakkında da bilgi verdi. Muhtar ve dernek başkanlarının dilek ve temennilerini de dile getirdiği toplantı, verilen öğle yemeğinin ardından sona erdi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2009 Cuma 15:03:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?