3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Başkan Yaşar sanayiciyle buluştu

Sanayicilerle sık sık bir araya gelen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, sanayicilerin sorunlarını dinledi.

Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik koşullarda işçi çalıştırmanın önemine dikkat çeken Yaşar, "İstihdamın ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Bu nedenle her zaman elimden geldiğince ve yasaların bana verdiği yetkiler dahilinde size destek olacağım. İki kişi çalıştıran herkesin elini öpmek lazım" dedi.

290 işyerinin bulunduğu Örnek Sanayi Sitesi esnafı ile fikir alışverişinde bulunan Yaşar, ekonomik krizin, üretim ve ihracatın artırılmasıyla aşılabileceğini ve kaynakların dikkatli kullanılması gerektiğini söyledi. Yenimahalle sınırları içinde başta OSTİM olmak üzere çok sayıda sanayi bölgesi olduğunu kaydeden Yaşar, "Bu bölgelerin büyük altyapı sorunlarının olduğunu biliyorum. Bu sorunları çözmek adına payıma ne düşüyorsa yapmaya hazırım. Gelin hep birlikte taşın altına elimizi koyalım. OSTİM'in çehresini değiştirelim" dedi. OSTİM'in alt yapı sorununun kanser haline geldiğini kaydeden Yaşar, yol ve çevre düzenlemesinin bir an önce yapılacağı sözünü verdi.

OSTİM ve çevresindeki alt yapı sorunlarının Yenimahalle Belediyesi'ni ilgilendiren kısmını çözme konusunda esnafa söz veren Başkan Yaşar, "Bu ülke için bir çivi helalinden çakılıyorsa Allah razı olsun. Ben kanunlar çerçevesinde üreten, adam çalıştıran her üreticinin yanındayım. Ancak yasayı bir milim geçmem. Bunu siyasetçi olarak değil bir yurtsever olarak söylüyorum" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2009 Perşembe 15:27:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?