5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Başkent doluya teslim!

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Ankara'da da şiddetli yağış hayatı felç etti. Bir ara doluya dönen yağıştan Başbakan Erdoğan da etkilendi...

Şiddetli yağmur tüm Türkiye'yi olduğu gibi Başkent Ankara'yı da etkisi altına aldı. Öğlen saatlerinde doluya dönüşen yağış Ankara'da hayatı felç etti.

Ceviz büyüklüğündeki dolu nedeniyle cadde ve sokaklar beyaza büründü. Dolu nedeniyle araçlar ve ağaçlar zarar gördü. Yağış aralıklarla devam ediyor.

BAŞBAKAN ERDOĞAN DA DOLUYA YAKALANDI

Ankara'da aniden bastıran yağış ve dolu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı da etkiledi.

Bakanlar Kurulu toplantısı için Başbakanlık merkez binaya gelişi esnasında doluya yakalanan Başbakan Erdoğan, binaya protokol kapısı yerine misafir ve personelin giriş yaptığı kapıdan girmek zorunda kaldı.

Başbakan Erdoğan, makam aracından indikten sonra dolu tanelerini eline alarak bir süre inceledi.

MECLİS'İN ÇATISI AKTI

Ankara'da etkili olan sağanak yağmur ve dolu yağışı, TBMM'yi de etkiledi. Meclis çatısının akması nedeniyle basın bölümüne giden koridorda su birikintisi oluştu. Tüm yurtta etkili olan yağışlı hava başkent Ankara'da da etkisi gösteriyor.

Öğleden sonra başlayan sağanak yağmur ve beraberinde fındık büyüklüğündeki dolu yağışı Meclis'i de olumsuz etkiledi. Yoğun yağış nedeniyle Meclis'in çatısı aktı. Basın bölümüne giden koridorda su birikintisi oluşurken, tavandaki akıntı, yağmur yağışını aratmadı.

Yağışın azalmasıyla, tavandaki akıntı sona ererken, koridordaki sular görevliler tarafından çek-paslarla temizlendi.

AA
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2011 Salı 17:27:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?