3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Başkent faciadan döndü

Ankara- Ayaş Yolu'nda bir benzin istasyonunda gaz boşaltan LPG yüklü tanker vanasının kırılması sonucu gaz kaçırmaya başlayınca itfaiye ve polis ekipleri alarma geçti. Çok sayıda itfaiye ekibinin sevk edildiği istasyonda yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Sincan'da Ankara -Ayaş Yolu üzerinde bulunan bir benzin istasyonunda LPG yüklü bin tankerin gaz boşaltması sırasında vanası kırıldı. Vananın kırılması sonucu yaşanan gaz kaçağı üzerine itfaiye ve polisten yardım istendi. Sincan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, benzin istasyonunun bulunduğu bölgeyi yaya ve araç trafiğine kapattı. Gaz kaçıran tankerin bulunduğu alanda çok sayıda tanker bulunması nedeniyle çok sayıda itfaiye ekibi görev aldı.

Gaz kaçağının olduğu tanker kontrollü bir şekilde boşaltılmaya başlandı. Bu sırada itfaiye ekipleri bölgede bulunan tankerlere sürekli su sıktı. Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Faruk Kurutuz, çalışmaları yerinde yönetti. İtfaiye ekiplerinin 2 saat süren çalışmaları sonucunda tanker kontrollü ile bir şekilde boşaltıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2009 Pazar 15:44:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?