5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Başkent şehidine ağlıyor

BAŞKENT ŞEHİDİNE AĞLIYOR

Bingöl'ün Genç ilçesinde bir karakola malzeme götürürken PKK'lı teröristler tarafından hain bir pusuda şehit düşürülen Şehit Onbaşı Soner Deniz Bacanak'ın Ankara'daki evine ateş düştü.

Ankara'nın Mamak ilçesinde bulunan evine acı haberin gelmesinin ardından mahalle sakinleri ve Şehit Onbaşı Deniz Bacanak'ın akrabaları eve akın etti. Şehidin evine Türk bayrakları asılırken, şehidin babası Erhan Bacanak'ın ASKİ'de çalıştığı, annesi Aynur Bacanak'ın da ev hanımı olduğu olduğu öğrenildi.

Ayrıca şehidin 1 kız olmak üzere 4 kardeş oldukları öğrenildi.

Şehidin Dayısı Kenan Eroğlu, 'vatan sağolsun' diyerek duygularını dile getirdi. "Cenab-ı Allah'ın verdiği canı, Cenab-ı Allah alır" diyen şehidin Dayısı Eroğlu, "Tek dileğim Cenab-ı Allah'tan bize de aynı şerefi nasip etsin. O büyük bir makamda şuan. Demek ki, Rabbim çok sevdi ki yanına erken aldı" dedi.

Şehitle en son bir hafta önce telefonla konuştuklarını belirten Eroğlu, "Durumu gayet iyiydi. Görev yaptığı yeri de çok iyi biliyorum. Rabbimin takdiri. Tek diyeceğim bunu yapanların yanına bu kalmayacak. Ben bunun için zaten and içtim. Bu andımı burada yeniliyorum. Bu yaptıkları onların yanına kalmayacak. Cenab-ı Allah onlardan hesabını hem bu dünyada, hem öbür tarafta soracak. Onlar bunun hesabını verecek" şeklinde konuştu.

BAŞKENT ŞEHİDİNE AĞLIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2011 Pazar 18:26:01
Güncelleme :4 Temmuz 2011 Pazartesi 15:16:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?