4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Başkent'de yangın

Başkent'te bir evde çıkan yangın sonrasında içeride mahsur kalan akli dengesi bozuk şahıs, itfaiye ve polis ekipleri tarafından kurtarıldı.

Yoğun dumandan etkilenen şahıs, olay yerine gelen ambulansta tedavi edildikten sonra polis ekipleri tarafından karakola götürüldü.


Edinilen bilgiye göre olay Dikmen'de akşam saatlerinde meydana geldi. Naci Çakır Mahallesi, 3. Sokak üzerinde bulunan bir apartmanda, sebebi henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Binadan dumanların yükseldiği gören vatandaşlar, durumu itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederken, polis ekipleri de olay yerinde güvenlik önlemi aldı. İtfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmaları sırasında akli dengesinin yerinde olmadığı öğrenilen Aytuğ Eraslan'ın evin içinde mahsur kaldığı tespit edildi. Yoğun dumandan etkilenen Aytuğ Eraslan, itfaiye ekipleri tarafından çıkartılarak, olay yerinde bulunan ambulansa götürüldü.

Eraslan, ambulansta yapılan tedavisinin ardından polis ekipleri tarafından karakola götürülürken, bina sakinleri akli dengesinin bozuk olduğunu söylediği Aytuğ Eraslan'ın daha önce birkaç kez evde yangın çıkardığını ve kendileri tarafından söndürüldüğünü iddia etti.


Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, yangının nedeniyle evde maddi hasar meydana geldi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2007 Cumartesi 04:05:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?