5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Başkent'te "Beatles" rüzgarı

BAŞKENTTE

Ankaralıları geçmiş günlere götürerek 60'lı yılların efsanevi rock grubu Beatles'ın ünlü şarkılarını yorumlayan Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, başarılı performansıyla müzikseverlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

Çeyrek asrı geride bırakan Kent Orkestrası ile birlikte Beatles şarkılarını başkentliler için seslendiren MFÖ üyesi Fuat Güner, başkentli müzikseverlerin hıncahınç doldurduğu Gençlik Parkı Tiyatro Salonu'nda dakikalarca ayakta alkışlandı. Beatles'ın unutulmaz şarkılarının yer aldığı

konser, solist Alper Cengiz'in, "All you need is love" isimli parçayı seslendirmesiyle başladı. Alper Cengiz, "And I love her" ve "Hey Jude"un ardından "Michelle" ile seyircileri geçmiş anılara sürükledi.

FUAT GÜNER COŞKUSU

Salonu dolduran seyircilerin alkışlarla eşlik ettiği Alper Cengiz, konserin ikinci bölümünde MFÖ'nün ünlü solisti Fuat Güner'i sahneye davet etti.

Fuat Güner, Beatles'ın nostaljik şarkısı "Yesterday"i salonu dolduran tüm müzikseverlerle birlikte seslendirdi. Konserde 2 Beatles şarkısı seslendiren Fuat Güner, "Gerçekten çok keyifli bir konser yaşıyoruz. Bu konseri yapmayı düşünenleri ve emeği geçen herkesi yürekten alkışlıyorum" diye konuştu.

Başkentlilerin büyük ilgisini çeken konserde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Vural ile Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Selma Okuroğlu, sanatçılar Fuat Güner ve Alper Cengiz'e çiçekler verdi.

Başkentli müzikseverlerin ayakta alkışladığı Fuat Güner ve Alper Cengiz, konserin finalinde hep beraber "Dont let me down" şarkısını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2011 Salı 11:05:01
Güncelleme :11 Ocak 2011 Salı 11:45:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?