5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Başkentte "şafak" operasyonu

BAŞKENTTE

Edinilen bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Özel Hareket Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipleri Çevik Kuvvet ekiplerinin de desteğiyle Altındağ ilçesi Ulubey Mahallesi'nde önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde toplanan ekipler aynı anda Ulubey Mahallesi'ne girdi. Mahallede önceden belirlenen adreslere eş zamanlı olarak operasyon düzenlendi.

Aranan şahısların yanısıra hırsızlık, narkotik gibi suçlara yönelik düzenlenen operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. Özel Hareket Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler operasyon öncesi mahallenin girişi ve çıkışlarını tutarak adeta kuş uçurtmadı. Yüzlerce polisin katıldığı operasyonda çok sayıda hırsızlık malzemesi ile uyuşturucu madde, silah ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlılar Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Öte yandan operasyon sırasında görüntü almaya çalışan basın mensuplarını polis ekiplerinin engellemeye çalışması dikkat çekti.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2011 Pazartesi 09:28:03
Güncelleme :5 Ocak 2011 Çarşamba 13:48:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?