4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Başkent'te aşk cinayeti

Etimesgut'ta bir kişinin boş bir arazide tabanca ile vurularak öldürülmesi ile ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, 5 Eylül 2007 tarihinde Elvankent 21. Sokak'ta bulunan boş tarlada Hacı Bekir Bilir (45) isimli bir kişi tabanca ile öldürülmüş olarak bulundu. Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yaptıkları çalışmalarda, olayla ilgili aynı mahallede bakkallık yapan N.A. (38) ile ölen kişinin eşi Ş.B. (42) isimli kadın gözaltına alındı.

Zanlıların yapılar sorgusu sonucunda Ş.B. ile mahallenin bakkalı N.A.'nın 6 aydır aşk yaşadıkları belirlendi. Zanlıların olaydan bir ay önce cinayeti planladıkları ve uygun zaman için bekledikleri öğrenildi. Zanlıların ifadesine göre, sevgilisi ile cinayeti planlayan Nizamettin A, Ş.B.'den kocasının eve geldiğini öğrenmesi üzerine dökümcü olan Hacı Bekir Bilir'e gelerek, "Çocuğum kayboldu, birlikte arayabilir miyiz" dedi.

Komşusuna yardım etmek isteyen Hacı Bekir Bilir, N.A. ile birlikte 06 HPU 59 plakalı otomobille çocuğu aramaya çıktılar. N.A, boş bir tarlaya geldiklerinde Hacı Bekir Bilir'i ruhsatsız tabancasıyla 7 el ateş ederek vurdu. Hacı Bekir Bilir olay yerinde hayatını kaybetti. Nizamettin A, Ş.B. ile 6 aydır ilişkileri olduğunu itiraf ederek pişman olduğunu söyledi. Zanlıların sorgusu sürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2007 Perşembe 18:03:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?