4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Başkentte başkomiserin şüpheli ölümü

Başkent'te akşam saatlerinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'nda görevli başkomiser evinde ölü olarak bulundu. 

Edinilen bilgilere göre akşam saatlerinde evine dönen Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'nda görevli Başkomiser E.M., evinde ölü olarak bulundu. 

Silah sesini duyan vatandaşların durumu polis ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine kısa sürede ekipler geldi. Polis ekipleri, silah sesinin geldiği eve girdiklerinde E.M.'nin cansız bedeni ile karşılaştı. 

Olay yerinde geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri, yaptıkları ilk incelemede hayatını kaybeden başkomiserin ayaklarının bağlı olduğunu gördü. Bunun üzerine çalışmalarını derinleştiren polis ekipleri, ev içerisinde yaptıkları aramada E.M'nin şüpheli ölümünden önce kaleme alındığı tespit edilen ve 3 yaşındaki çocuğu için yazılan mektubu ele geçirdi. Hayatını kaybeden başkomiserin cenazesi, yapılan incelemenin ardından Keçiören Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
İha
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2007 Salı 02:30:08
Güncelleme :10 Nisan 2007 Salı 11:44:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?