3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Başkent'te bomba paniği!

Başkent'te bir marketin önüne bırakılan bomba süsü verilmiş paket uzman ekipler tarafından patlatılarak etkisiz hale getirildi. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı olayda, polis ekipleri evlerinin penceresine çıkarak olayı seyreden vatandaşları içeri girmeleri konusunda uyardı.

Edinilen bilgiye göre Mamak'ta sabah saatlerinde meydana gelen olayda, Mehmet Ali Altun Caddesi üzerinde devriye gezen polis ekipleri bir marketin önüne bırakılan paketten şüphelendi. Paket etrafında inceleme yapan polis ekipleri, bomba düzeneği gibi kurulmuş paketten şüphelenerek olay yerine Bomba İmha uzmanı ekiplerini çağırdı.

Mehmet Ali Altun Caddesi'nin bir bölümü polis ekipleri tarafından araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Araçlar geri dönerek yollarına devam ederken, meraklı gözlerle evlerinin pencerelerinden olayı izleyen vatandaşları polis ekipleri içeri girmeleri konusunda uyardı.

Olay yerine gelen Bomba İmha uzmanı ekipleri alınan güvenlik önlemlerinin ardından paketin yanına yaklaşarak inceleme yaptı. Paketin üzerinde bulunan elektronik cihazlardan şüphe duyan ekipler, paketi fünye ile patlattı. Büyük bir gürültüyle patlayan paket tamamen etkisiz hale getirilirken, paramparça olan paket içerisinde bomba süsü verilmiş cihazlar çıktı.

Olayla ilgili polis ekipleri tarafından soruşturma başlatılırken, Mehmet Ali Altun Caddesi tekrar trafiğe açıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2009 Çarşamba 09:03:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?