4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Başkentte elektrik kesintisi

Dağıtım şebekelerinde daha önceden planlanan yıllık periyodik işletme ve bakım, onarım çalışmaları nedeniyle 18 Kasım Pazar günü Ankara'nın bazı yerlerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan yazılı açıklamaya göre, elektrik kesintisi uygulanacak yerler ve saatleri şöyle:

"08.00-16.00 saatleri arası, Mamak ilçesine bağlı; Hasanoğlan, Lalahan, Yeşildere Bölgeleri ve bu bölgelerde bulunan tesisler.

10.00-15.00 saatleri arası, Yenimahalle ilçesine bağlı; İstanbul yolu, Gersan Sanayi Sitesi, Başkent Sanayi Sitesi, Serpmeevler, Alce, Plasmen, Galkon, Yenal Kürek, Seka, Işık Makine, Alser Teknik, Çalışma Bakanlığı, Kiler deposu, Shell Benzinlik, MTA, Bilgiç Petrol, Yakar Sabun, Filiz Otomotiv, Lavne Bowler, Muratsal, Anda Gıda, Makromarket depoları ve civarları.

Akyurt ilçesine bağlı Güzelhisar, Doğanoluk, Çınar Mahalleleri, Akyurt Sanayi Sitesi, Numaş, Ar Tavuk, Aselsan, Türktıpsan, AGT Mikes, Havelsan, Doğadan İlaç, Kavaklıdere Şarap, Kahramanlar Mobilya ve Akyurt, Çankırı yolu üzeri fabrikalar."

 

AA
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2007 Perşembe 17:52:24
Güncelleme :15 Kasım 2007 Perşembe 18:22:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?