3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Başkent'te hareketli dakikalar!

Başkentte bir işyerine girmek isterken üzerine devrilen eşyaların altında sıkışan şahsı kurtarmak için itfaiye ve sağlık ekipleri seferber oldu. İtfaiye ekipleri, akli dengesi yerinde olmayan şahsı kurtarmak için işyerinin camlarını kırdı.

Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde Çankaya Birlik Mahallesi 116. sokak üzerinde bulunan ve bir işyerine depo kısmından girmek isteyen akli dengesi yerinde olmayan şahsın üzerine işyerinin girişindeki borular ve çuvallar devrildi. Ayağı sıkışan şahıs, cep telefonuyla polis ekiplerini arayarak yardım istedi.

Şahsın bulunduğu yeri tespit etmek için emniyet ekipleri seferber olurken, itfaiye ve sağlık ekipleri hazır bekletildi. İşyerini tespit eden polis ekipleri şahsı sıkıştığı yerden kurtarmak için itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri çevredeki meraklı vatandaşların bakışları arasında boş olan işyerini camlarını kırdı.

Polis ve sağlık ekipleri işyerinin camlarının kırılmasından sonra içeri girerek, boruların ve çuvalların altında kalan şahsı kurtardı. Ayağında kırık olduğu belirlenen şahıs, olay yerinde yapılan ilk tedavisinin ardından sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye götürüldü.

İşyerinin bulunduğu binada oturan vatandaşlar, akli dengesi yerinde olmayan şahsın işyeri sahibinin uyarmasına rağmen sürekli buraya girdiğini söyledi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan şahsın durumunun iyi olduğu öğrenildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2009 Cuma 11:56:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?