3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Başkent'te iki ayrı kaza: 5 yaralı

Ankara'da bir aracın takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 5 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ankara'da meydana ikinci bir kazada ise aydınlatma direklerini devirdikten sonra Milli Kütüphane'nin duvarlarına çarparak durabilen otomobilin sürücüsü kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, Konya yolu üzerinde gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, Gölbaşı istikametinden AŞTİ istikametine gitmekte olan sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 01 ZZ 578 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkarak yol ortasında takla atmaya başladı.

Takla atarak yol ortasına devrilen otomobilde bulunan Çigdem Palas, Kader Uysal, Nermin Çoban, Atiye Yurdakul ve Hüseyin Ballı yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken, ters dönen araç kullanılamaz hale geldi.

Ankara'da meydana gelen ikinci bir kazada ise, Zibaey Caddesi'nden Bahçeli istikametine giden Alperen A. yönetimindeki 06 SY 630 plakalı otomobil, aşırı hız sonucu kontrolden çıkarak Ulaştırma Kavşağı'nda bulunan aydınlatma direklerini yıkıp, Milli Kütüphane'nin duvarına çarptı.

Kaza sonrası hurdaya dönen otomobilin sürücü Alperen A. kaza yerinde bulunan bir ticari taksiye binerek kayıplara karışırken, olay yerine gelen ambulans yaralıyı bulamayınca geri döndü.

Kazalarla ilgili başlatılan soruşturmalar devam ediyor.
 

İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2009 Salı 09:00:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?