4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Başkent'te kavga: 5 yaralı

Ankara'da iki grup arasında çıkan kavgada 4'ü kadın 5 kişi yaralandı.

Mustafa S, Ezo Ç. ve Mustafa Ç. gece Kızılay'da bir barda eğlendikten sonra 34 VL 3951 plakalı araçlarıyla Ankara Kalesi'ne gittiler.

Burada kendi aralarında tartışan 4 kadın ve 1 erkek ile Mustafa S, Ezo Ç. ve Mustafa Ç'nin de karışmasıyla iki grup arasında kavga çıktı. Kadınlardan biri, Mustafa S'yi kasığından, Ezo Ç'yi de kalbinin altından bıçakladı.

İsimleri öğrenilemeyen gruptakilerden erkek olanı olay yerinden koşarak uzaklaşırken, 4 kadın da 34 AC 9652 plakalı araçlarına binerek kaçtılar.

Mustafa Ç. yaralı arkadaşı Mustafa S. ile kuzeni Ezo Ç'yi 34 VL 3951 plakalı aracına bindirdikten sonra diğer grubu takip etti. Mustafa Ç, diğer grubun kaçtığı aracı, kullandığı araçla bir kaç kez çarparak durdurduktan sonra araçtakilere sopayla saldırdı. Bu sırada araca zarar veren Mustafa Ç, araçta bulunan kadınlardan üçünü de sopayla yaraladı. Olay yerine gelen polis ekiplerinin dur ihtarına uymayan Mustafa Ç, aracına binerek yaralı Mustafa S. ile Ezo Ç'yi İbni Sina Hastanesi'ne götürdü.

Mustafa Ç. hastanede polis tarafından yakalanırken, Mustafa S. ile Ezo Ç' tedavi altına alındı. Mustafa S. ile Ezo Ç'nin hayati tehlikelerinin bulunduğu belirtildi. Mustafa Ç'nin İstanbul'da yaşadığı, kuzeni Ezo Ç'nin düğünü için Ankara'ya geldiği öğrenildi.

Öte yandan diğer gruptaki yaralanan 3 kadın ise Ankara Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralı kadınlardan kafasına darbe alan birinin durumunun ağır olduğu kaydedildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.




AA
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2007 Pazar 10:31:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?