4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Başkent'te kaza : 1 yaralı

Başkent'te aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü, yol üzerinde bulunan metro inşaatına girdi. Kazayı saniye saniye gören bir bayan, bir ay önce trafik kazasında hayatını kaybeden oğlu aklına gelince sinir krizi geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Eskişehir Yolu üzerinde akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, İnönü Bulvarı üzerinde Engin K. yönetimindeki 06 KR 149 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek, yol üzerinde bulunan metro inşaatının duvarlarına çarparak takla attı. Kaza sonrası otomobil sürücüsü Engin K., araç içerisinden fırlarken, kazayı gören vatandaşlar büyük panik yaşadı. Olay yerinde bulunan bazı vatandaşlar, yaralıya yardım ederken, bazıları ise panik içerisinde durumu sağlık ve emniyet ekiplerine haber verdi. Kazayı saniye saniye gören bir bayan, bir ay önce trafik kazasında hayatını kaybeden oğlu aklına gelince, sinir krizi geçirdi. Vatandaşlar bir yandan yaralıya yardım etmeye çalışırken, bir yandan da sinir krizi geçiren bayana yardım etmeye çalıştı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı sürücü Engin K.'ya ilk müdahaleyi olay yerinde yaparken, otomobilden sızan yakıt sebebiyle polis, vatandaşları kaza yerinden uzaklaştırdı.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ederken, yaralı sürücü Engin K., ambulansla Bayındır Tıp Merkezi'nde tedavi altına alındı.
iha
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2007 Cumartesi 11:06:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
K. Mükremin BARUT IP: 85.99.3.xxx Tarih : 21.07.2007 17:01:27
"AŞIRI HIZ VE DİKKATSİZLİK". BİR YILDIR ANKARA İÇİ TRAFİK KAZALARINI İZLİYOR VE HATTA AYRI BİR KLASÖRDE TOPLUYORUM. BENDEN BAŞKA KİMSE, KENT İÇİ YOLLARIN OTOBANA DÖNÜŞTÜĞÜNÜ, BUNUN DA HIZLI ARAÇ KULLANMAYI TETİKLEDİĞİNİ SÖYLEMİYOR. DEĞERLİ ANARALILAR. KENT İÇİNDE TRAFİK SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ KATLI KAVŞAKLAR DEĞİL. ÖYLE Kİ BİR ÇOK YERDE, KATLI KAVŞAKLAR KENT İÇİNDE DÜĞÜM NOKTALARI OLUŞTURUYOR. ÖRNEĞİN AKAY YOKUŞUNDAN AŞŞAĞI İNEN BİR ARAÇ 15 METRE GİBİ BİR MESAFEDE VE AZ İLERİSİNDE BULUNAN ESKİŞEHİR YOLUNA ÇIKMASI MÜMKÜN DEĞİL. BUNU BAŞARABİLMESİ İÇİN KUĞULU PARKA ÇIKIP, ORADAN U DÖNÜŞ ÇEKEREK BAKANLIK KAVŞAĞINA DALMASI LAZIM. EĞER ANKARANIN YABANCISI BİRİYSE ALLAH YARDIMCISI OLSUN. DÜNYANIN NERESİNDE KENT İÇİ KAZALAR ÖLÜMLE SONUÇLANIYOR ? YAKINDA BU KONU LİTERATÜRE GEÇECEKTİR. ANKARADA TEKNİK BELEDİYECİLİK YAPILMIYOR. GÜNÜBİRLİK PROGRAMLARLA, PLANSIZ PROJESİZ YOLA DEVAM. K. Mükremin BARUT