1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANKARA

Başkent'te kaza: 15 yaralı

Ankara’da dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 15 kişi yaralandı. Yolcu minibüsünün temizlik kamyonuna arkadan çarpmasıyla meydana gelen kazada yaralananlar, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Sincan, İstasyon Caddesi üzerinde şehir merkezi istikametine giden Ali Akyüz idaresindeki 06 J 0290 plakalı yolcu minibüsü, Elvankent yol ayrımında direksiyon hakimiyetini kaybederek, orta refüjde çalışma yapan Yasin Şensoy idaresindeki süpürge aracına arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle minibüste bulunan sürücü Ali Akyüz, yolcular Mehmet ve Ayşe Günay, Erol Yayla, Aydın Babayiğit, Serhat Demirel ve İsmail Titçi ile süpürge aracının sürücüsü Yasin Şensoy ve ismi belirlenemeyen 7 kişi daha yaralandı.

Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla, Etimesgut ve Sincan Devlet Hastaneleri ile Ankara Numune ve Ankara Atatürk Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza sebebiyle Sincan-Ankara yolu yarım saat trafiğe kapandı. Araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2005 Çarşamba 13:19:42
Güncelleme :15 Nisan 2005 Cuma 16:01:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?