3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Başkent'te nefes kesen kovalamaca

Ankara'da alkol alarak direksiyon başına geçen sürücü ile polis ekipleri arasında nefes kesen bir kovalamaca yaşandı.

Otobanda başlayan ve şehir içinde son bulan kovalamacanın ardından sürücü ve yanında bulunan 2 arkadaşı çok sayıda polis tarafından güçlükle etkisiz hale getirildi.

Ankara'da gece saatlerinde alkollü sürücü ile polis ekipleri arasında uzun süreli bir kovalamaca yaşandı. Karşıkaya İvedik Caddesi üzerinde devriye gezen bir polis ekibi şüpheli gördüğü 06 RHS 71 plakalı otomobili durdurmak istedi. Polisin 'dur' ihtarına uymayan sürücü otomobiliyle kaçmaya başladı.

Kaçan aracın peşine düşen ekip, otomobili uzun süre takip etti. Karşıyaka'dan Kuzey Çevre Yolu'na taşan kovalamaca Etlik'te son buldu. Cadde üzerinde süratli şekilde giden otomobil, ekiplerin kapattığı General Tevfik Sağlam Caddesi, Bağcı Caddesi kavşağında kıstırıldı.

Otomobilden indirilen sürücü ve yanında bulunan 2 arkadaşı polis ekipleri tarafından güçlükle etkisiz hale getirildi. Yere yatırılan ancak polis ekiplerine direnerek küfür eden şahıslar, kelepçelendikten sonra polis aracına bindirildi. Olayın olduğu cadde kısa süreliğine trafiğe kapanırken otomobil yapılan incelemelerin ardından karakola çekildi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2009 Cuma 10:43:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?