4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Başkent'te tecavüzcü paniği

Başkent'te gece saatlerinde bir eve girerek evde kalan üniversite öğrencisine tecavüz etmek isteyen şahıs, evde yaşayan diğer öğrencilerin uyanması ile kaçarak kayıplara karıştı. Bir üniversite öğrencisini bıçakla yüzünden yaralayan şahıs için polis ekipleri çevrede geniş çapta arama başlattı. 

Edinilen bilgilere göre, gece saat 03.30 sıralarında Keçiören Aksaray caddesi üzerinde bir eve giren şahıs, evin elektriklerini kesti. Daha sonra odalara hırsızlık amaçlı yönelen şahıs bir odada uyayan üniversite öğrencisi genç kızla karşılaştı. Kızdan soyunmasını isteyerek tecavüz etmeye çalışan zanlı, genç kızın çığlık atarak yardım istemesi üzerine paniğe kapılarak, genç kızı yüzünden bıçaklayarak kaçtı. Evde yaşayan diğer arkadaşlarından yardım isteyen genç kız odadan çıkmak isteyerek kapıya yöneldi. Diğer üniversite öğrencisi arkadaşlarının gelmesi ile daireyi terk eden 3 genç kız polisi arayarak yardım istedi. Polis ekiplerinin kısa sürede olay yerine gelmesi ile yaralı genç kız Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Yaşanan olay nedeniyle bütün sokak ve caddeleri kapatan polis ekipleri geniş çapta arama başlattı. Yaralı üniversite öğrencisinin verdiği ilk ifade doğrultusunda polis ekipleri 40 yaşlarında, göbekli, orta boylarda ve kirli sakallı şahıslar üzerinde uygulama başlattı. Gecenin karanlığından yararlanarak kayıplara karışan eşgallere uygun şahsın, bir hafta önce 80 yaşlarında bir bayanın evine aynı amaçla girdiği ve bayana tecavüz ettiği öğrenildi. Olayla ilgili geniş çapta soruşturma başlatıldı.
iha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2007 Çarşamba 11:51:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?