5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Başkentte vahşi cinayet

Ceyhun KoşuBaşkent Ankara'da, bir mağazada tezgahtar olarak çalışan Ceyhun Koşu isimli genç, 55 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Kendisini askeri personel olarak tanıtan katil zanlısı, "Cep telefonunuz kaçak, bunun için ifade vermeniz gerekiyor" diyerek çalıştığı mağazadan aldığı talihsiz genci, şehir dışında ellerini kelepçeleyerek hunharca katletti. 

EMNİYET: KIZ MESELESİ YÜZÜNDEN OLABİLİR

Emniyet yetkilileri, yaptıkları araştırma sonucunda katil zanlı şahsın isminin Şakir Özsoy olduğunu açıkladılar.. Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası ekipleri, cinayetin kız meselesi yüzünden işlenmiş olabileceği ihtimali üzerinde durduklarını kaydetti. 

Cinayetten hemen sonra öldürdüğü Ceyhun Koşu'nun cep telefonuna kendi telefon kartını takan katil zanlısını yaptığı görüşme ele verdi. Zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

KATİL KENDİNİ 'ASKER' DİYE TANITTI

Alınan bilgiye göre, Ceyhun Koşu'nun (25) tezgahtar olarak çalıştığı Bahçeli semtindeki konfeksiyon mağazasına, kendisini askeri personel olarak tanıtan bir kişi geldi. Katil zanlısı, "Cep telefonunuzun kaçak olduğu duyumunu aldık, bunun için ifade vermeniz gerekiyor" diyerek talihsiz genci geldiği siyah renkli Mercedes marka arabaya bindirdi. Zanlı "Jandarma birliğine gidiyoruz" sözleriyle kandırdığı genci, Lalahan İlçesi'nde ıssız bir bölgeye getirdi. Burada gencin ellerini kelepçeleyen zanlı, Ceyhun Koyu'yu 55 yerinden bıçaklayarak acımasızca katletti. 

Talihsiz gencin cesedini dere kenarına bırakan katil zanlısı, Koşu'nun cebinden çıkardığı cep telefonuna kendi telefon kartını takarak görüşme yaptı. Bu arada Koşu'nun patronu durumu polise bildirdi. Olayla ilgili olarak inceleme başlatan cinayet masası ekipleri, zanlıya maktulün cep telefonuyla yaptığı görüşmeden ulaştı. Yapılan operasyonla yakalanan ve suçunu itiraf ettiği öğrenilen zanlı, tutuklanarak cezaevine konuldu. 

Ceyhun Koşu'nun Adli Tıp'ta gerçekleştirilen otopsisinde, vücuduna 55 bıçak darbesi aldığı belirlendi. 

SON GÖRÜNTÜLERİ SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ

Öte yandan, zanlı ile Ceyhun Koşu'nun işyerindeki son görüntüleri mağazadaki güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi. Ceyhun Koşu'nun hunharca öldürülmesi, ailesini ve yakınlarını perişan etti. Evin önünde toplanan Koşu'nun yakınları büyük acı yaşadı. Baba Harun Koşu, yakınlarının yardımıyla ayakta durmaya çalıştı. 

.
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2006 Cumartesi 17:02:47
Güncelleme :17 Haziran 2006 Cumartesi 19:07:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?