3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Baykal torunuyla oy kullandı

CHP Genel Bakanı Deniz Baykal, oyunu eşi ve torunuyla birlikte Beysukent'te kullandı.

CHP lideri Baykal, oyunu Ankara Beysukent'teki Ayten Şaban Diri İlköğretim Okulu'nda 4459 numaralı sandıkta kullandı. Baykal, oy kullanmaya eşi Olcay Baykal ve torunu Deniz Baykal ile birlikte geldi.

Oyunu sandığa attıktan sonra kısa bir açıklama yapan Baykal, "Önemli demokrasi sınavının içinden geçiyoruz. Türkiye bu yerel seçimler dolayısıyla bir önemli siyasi değerlendirme yapıyor. Bunun en güzel şekilde yapılmasını diliyorum. Alınacak sonucun Türkiye'ye hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Baykal, sandık kurulu üyelerine de teşekkür ederek, seçim sonuçlarını evinden izleyeceğini söyledi. Torunu Deniz'in ilk kez oy kullandığını söyleyen Baykal, eşi ve torunu oy kullanırken yetkililerden okul hakkında bilgi aldı. Baykal, sandık görevlilerine de seçimlere katılımın nasıl olduğunu sordu. Daha sonra Baykal, kullandığı özel araçla okuldan ayrıldı.

Öte yandan, Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç de oyunu Deniz Baykal'la aynı sandıkta kullandı. Genç, bu seçimlerde Türkiye'nin AK Parti'den kurtulması gerektiğini, çünkü AK Parti'nin ülkeyi yönetemediğini söyledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

İHA
Yayın Tarihi : 29 Mart 2009 Pazar 12:55:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?