5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Bayraktutar yeniden başkan

DİYANET-SEN GENEL BAŞKANI BAYRAKTUTAR, BAŞKANLIĞA TEKRAR SEÇİLDİ

Diyanet-Sen 4. Olağan Genel Kurulu'nda Mehmet Bayraktutar yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Büyük Anadolu Otel'de yapılan genel kurulda seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından teşekkür konuşması yapan Bayraktutar, "Yürüyecek çok yolumuz var, üç yıl daha yola devam ediyoruz. Yetenekler oyun kazandırır ama başarıyı getiren ekip çalışmasıdır. Bu duygularla genel kurulumuzun sonucunu hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

"Sürdürülebilir, etkin ve atak sendikacılık anlayışıyla hareket ediyoruz" diyen Bayraktutar, "Önümüz aydınlıktır, açıktır, nurludur. Önümüzdeki dönem hızlı örgütlenme dönemidir. Ülkemizin tüm bölgelerine yayılan teşkilatlanma ağını daha da güçlendirerek örgütlenmemizi hep birlikte sürdüreceğiz. Birlik olduktan sonra tüm sorunların üstünden geleceğimize inanıyoruz. Geçen üç yılda çok çalıştık, çok önemli başarılara imza attık. Bundan sonra da sendikamızı daha iyi yerlere taşımak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Yapılan seçimlere göre oluşan yeni yönetim kurulu şöyle:

"Genel Başkan Mehmet Bayraktutar, Genel Sekreter Hacibey Özkan, Genel Teşkilatlanma Sekreteri Mehmet Ali Güldemir, Genel Mali Sekreter Mehmet Ali Omurca, Genel Eğitim Sekreteri Cebrail Yakışır, Genel Mevzuat ve Toplu Görüşme Sekreteri Ali Bayır ve Genel Araştırma ve Dış İlişkiler Sekreteri Mehmet Yaman."

İHA
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2011 Pazartesi 10:12:00
Güncelleme :14 Şubat 2011 Pazartesi 20:19:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?