4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Bayram öncesi trenlere rağbet arttı

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), Ramazan Bayramı tatili nedeniyle artan yolcu talebinin karşılanması için ek trenleri sefere koydu.

TCDD Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, bayram tatili nedeniyle artan yolcu talebinin karşılanması için Haydarpaşa-Ankara-Haydarpaşa güzergahına 11-14 Ekim tarihleri arasında ilave trenler sefere konurken, 9-15 Ekim 2007 tarihleri arasındaki trenler ek vagonlarla takviye edildi. Buna göre 11-14 Ekim tarihleri arasında Haydarpaşa-Ankara-Haydarpaşa güzergahına ilave trenler sefere konuldu. Bu trenler karşılıklı olarak saat 12.00'de hareket edecek.

Diğer taraftan 9-15 Ekim tarihleri arasında Ankara-Haydarpaşa-Ankara arsında çalışan trenlere günlük karşılıklı olarak 30 vagon, Ankara-Basmane-Ankara arasında çalışan trenlere günlük karşılıklı olarak 10 vagon, Haydarpaşa-Konya-Haydarpaşa arasında çalışan trenlere günlük karşılıklı olarak 8 vagon ilave edildi.
Diğer anahat trenleri, bölgesel ekspres ile yolcu trenlerine de ek vagon ilavesi yapıldı. Ayrıca TCDD, yolcu taleplerini günlük olarak takip ederek aldığı tedbirleri artıracak.

iha
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2007 Cuma 13:22:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?