3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Bayrama titiz hazırlık

Mamak Belediyesi, Ramazan Bayramı’nı vatandaşların huzur içinde geçirebilmesi için titiz bir hazırlık yürütüyor.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, bayram süresince vatandaşların mağdur olmaması için 24 saat nöbette olacaklarını belirtti.

Bayrama Titiz Hazırlık

Mamak Belediyesi, yaklaşan Ramazan Bayramı’na da büyük bir özenle hazırlanıyor.
Temizlik İşleri Müdürlüğü de ilçede geniş çaplı bir çalışma yürütüyor. Mamak’ın cadde ve sokakları bayrama yakışır bir şekilde temizleniyor.

Denetimler Artırıldı

Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler özellikle gıda ve tatlı üreten yerlere yönelik denetimlerini sıklaştırdı. Pazarlarda gerekli önlemler alınırken, esnaf da bayram öncesi bilinçlendiriliyor. Bayram süresince hizmetlerin aksamadan yürütülmesi için belediyeye bağlı müdürlüklerde, nöbetçi ekipler oluşturuldu. Vatandaşlar bayram boyunca şikayet ve sorunlarını 444 0 149 Alo Mamak Hattı’na ve 550 70 79 No’lu Alo Zabıta Hattı’na iletebilecek.

“24 Saat Nöbetteyiz”

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, bayram süresince vatandaşların mağdur olmaması için 24 saat nöbette olacaklarını vurguladı. Akgül, “Bazı müdürlüklere bağlı ekiplerimiz vatandaşlardan gelecek şikayetleri değerlendirerek, çözüm bulmak amacıyla Ramazan Bayramı’nda görevlerinin başında olacaklar” dedi.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2009 Salı 08:59:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?