3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

BBP adayı seçimlerden umutlu

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyük Birlik Partisi (BBP) Çankaya Belediye Başkan Adayı Cengiz Güler, "Halk belediyeye ortak olacak" dedi.

BBP Çankaya Belediye Başkan Adayı Cengiz Güler, seçim çalışmalarına hız verdi. Siyasi partiler, sivil toplum örgütleri, muhtarlar ve Çankayalı vatandaşlarla görüşmeler yapan Güler, gördüğü ilgi karşısında seçimlerden oldukça umutlu.

BBP'li aday Güler, diğer siyasi partilerden farklı olarak partisinin yerel seçimlere yönelik hazırladığı "Büyük Aile Projesi" ile halkın karşısına çıktığını belirterek, "Bu proje ile halk belediyeye ortak olacak, bu ortaklık kurulacak bir anonim şirket sayesinde yönetime doğrudan müdahale edebilecek. Bu projenin uygulanacağı her belediyede başta benzin fiyatları olmak üzere her şey ucuzlayacak. "Büyük Aile" projesi kapsamındaki her uygulama doğrudan halkın denetiminde olacağı için, yolsuzluklar bitmek zorunda kalacak" dedi.

29 Mart yerel seçimlerinde iddialı olduklarını, bu doğrultuda yoğun bir çalışma içerisinde geceyi gündüze kattıklarını dile getiren BBP Çankaya Belediye Başkan Adayı Cengiz Güler, "Çankaya, Türkiye'nin en önemli ilçesidir. Burada gerçek anlamda halka hizmeti hedefleyen projeler gerçekleştirmek ve kalıcı yatırımlar yapmak gerekir. Biz bugüne kadar yapılmayanları gerçekleştirecek ve Çankaya'yı, Türkiye'nin parmakla gösterilen örnek ilçesi yapacağız. Seçim gününe kadar halkımıza, gerçekleştireceğimiz projelerimizi tek tek anlatacak, gece gündüz demeden ev ev, mahalle mahalle dolaşacak, seçmenlerin teveccühlerini alacağız. Çankayalı vatandaşların bana vereceği destek, bir anlamda da Çankaya'nın örnek ilçe haline gelmesi açısından çok büyük önem taşıyacaktır. Belediye başkanlığında iddialıyım ve Çankaya halkının desteğini bekliyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 12:18:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?