3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

BBP'liler Bakan Çiçek'i yuhaladı

BBP Genel Merkezi'ne geçmiş olsun ziyaretinde bulunan hükümet ve AK Parti yetkilileri, BBP'liler tarafından yuhalandı.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Devlet Bakanı Sait Yazıcıoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Bülent Gedikli ve Haluk İpek, BBP Genel Merkezi'ne gelerek, helikopter kazasına ilişkin olarak parti yetkililerine son gelişmeler hakkında bilgi verdiler.

Parti genel merkezi girişlerinde bazı partililer, hükümet ve AK Parti yetkililerine "Niye bulamadınız, 21 saat geçti" diyerek tepki gösterirken, bir diğer grup ise tepki gösteren partililere "Ayıp oluyor, adamlar geçmiş olsuna geldiler"karşılığını verdiler. Çiçek ve beraberindekiler, ziyaretin ardından partiden ayrılırken BBP'liler tarafından yuhalandılar.

Öte yandan DSP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Macit de, BBP Genel Merkezi'ne geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. BBP camiasına ve Türk milletine geçmiş olsun dileklerini ileten Macit, "Kazanın ardından 20 saat geçmesine karşın olay yerinin bulunamaması bizi kahreden ve üzen noktadır. Teknolojinin ilerlediği bir dönemde bunu bir eksiklik ve beceriksizlik olarak değerlendiriyoruz" diye konuştu.
Kötü hava koşullarına rağmen kaza bölgesine ulaşılması gerektiğini söyleyen Macit, "Umarım Sayın Yazıcıoğlu ve diğer arkadaşlar sağlıklı bir şekilde bulunur. Dualarımız kendileriyle, Allah'tan ümit kesilmez" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 14:30:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?