3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

BBP'ye geçmiş olsun ziyareti

Eski Demokrat Parti Genel Başkanı Mehmet Ağar, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişiyi taşıyan helikopterin düşmesi üzerine BBP Genel Merkezi'ne geçmiş olsun ve taziye ziyaretinde bulundu.


Genel Merkez binasında 30 dakika kalan Ağar, çıkışta yaptığı açıklamada, milli maç nedeniyle yurt dışında bulunduğunu, kaza haberinin ardından hemen Türkiye'ye geri döndüğünü söyledi. Kazada herkesin öldüğüne dair resmi bir açıklama olmadığına işaret eden Ağar, "İnsan küçük de olsa bir ümidi muhafaza etmek istiyor. Tabii ki bir hayatın çileyle, zorluklarla, sıkıntılarla ve bu çekilen çileden alınan her dersi ülkesi ve onun insanı için çalışmayla geçen bir hayattır Yazıcıoğlu'nun hayatı" dedi. Herkesin,
herşeyin en güzel şekilde olmasını temenni ettiğini vurgulayan Ağar şunları kaydetti:


"Ama inanan ve inandığı için de teslim olmaktan başka düşüncesi olmayan insanlar her türlü sonucu iman ve inançla kabullenecektir. Camiaya, dostlarına, yakınlarına ve muhterem ailesine sabırlar diliyorum. Allah güç kuvvet versin diyorum. Herşeye rağmen gelebilecek en iyi haber küçük de olsa muhafaza ettiğimiz umudumuzu beklemek durumundayız. Allah memleketi ve milletimizi korusun."


Öte yandan AK Parti Milletvekili Sadık Yakut ve Türkiye Barolar Birliği Başkanı Özdemir Özok da BBP Genel Merkezi'ne gelerek geçmiş olsun ve taziye ziyaretinde bulundu.
 

iha
Yayın Tarihi : 28 Mart 2009 Cumartesi 14:22:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?