5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Bekaret uğruna 54 bıçak darbesi

Ankara'da Pınar Ş.'yi kaçıran Şakir Özsoy, sevgilisinin bakire olmadığını öğrenince deliye döndü. Özsoy, genç kızın daha önce birlikte olduğu Ceyhun Koşu'yu 54 bıçak darbesiyle öldürdü.

Sevgilisinin bekâreti için cinayet işledi...

Şakir Özsoy, sevgilisinin daha önce birlikte olduğu Ceyhun Koşu'yu bulup 54 bıçak darbesiyle öldürdü. Genç kızın birlikte olduğu ikinci kişiyi ararken yakalandı. 

İlişkiye girdiği sevgilisi Pınar Ş.'nin bakire olmadığı öğrenen Şakir Özsoy, genç kızın daha önce birlikte olduğu Ceyhun Koşu'yu 54 bıçak darbesiyle öldürdü. Başkent'te 4 ay önce tanıştığı Pınar Ş. adlı genç kıza aşık olan Şakir Özsoy, genç kızı kaçırarak ilişkiye girdi. Şakir Özsoy, Pınar'ın bakire olmadığını öğrenince, kız arkadaşını sorguya çekti. Pınar Ş. daha önce aynı mağazada birlikte çalıştıkları Mehmet ve Ceyhun adlı iki kişiyle ilişkiye girdiğini söyledi. Bunun üzerine iki tezgâhtarın peşine düşen Şakir Özsoy, önce Mehmet'i aradı.

SAHTE KİMLİK KULLANDI
Mehmet'in Sinop'ta olduğunu öğrenen Şakir Özsoy, Çankaya'da bir mağazada tezgâhtarlık yapan Ceyhun Koşu'nun adresini saptadı. 14 Haziran günü Ceyhun Koşu'nun çalıştığı mağazaya giden Şakir Özsoy, Jandarma'dan geldiği ve çalıntı bircep telefonu için ifadesinin alınması gerektiğini söyledi. Ceyhun Koşu ile birlikte Adem S.'nin kullandığı arabaya binen Şakir Özsoy, bir süre yol aldıktan sonra bıçağı genç adama sapladı. 54 bıçak darbesiyle öldürülen Ceyhun Koşu'yu Hasanoğlan beldesinde bir dere kenarına atan Şakir Özsoy, ardından Mehmet'in peşine düştü.

ÜÇÜ DE TUTUKLANDI
Koşu ailesi çocuklarının aniden ortadan kaybolduğunu belirterek polise başvurdu. Gasp Büro Amirliği bir çalışma başlatarak, önce mağazadaki kamera kayıtlarına, sonra da genç kıza ulaştı. Kızın her şeyi itiraf etmesinin ardından Şakir Özsoy ve Adem S. gözaltına alındı. Şakir Özsoy polise maktulün yerine göstererek, pişman olduğunu söyledi. Pınar Ş., Şakir Özsoy ve Adem S. çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine kondu.
Sabah
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2006 Pazar 05:45:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?