3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Belediye kurslarına büyük ilgi

Sincan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen ücretsiz sanat, hobi ve meslek kursları, vatandaşlar tarafından yine büyük ilgi gördü.

Aşçılık, bahçıvanlık, bilgisayar, diksiyon, bağlama, gitar, keman, ney, ebru, hat, tezhip, resim ve takı tasarım olmak üzere çeşitli dallarda eğitim verilecek olan ücretsiz kurslara 658 kişi kayıt yaptırdı. Tandoğan Kültür Merkezi'nin yanı sıra, Yenikent'te Gençlik Merkezi'nde de gerçekleştirilecek olan kurslar, İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü'nün de katkılarıyla birlikte konusunda uzman eğitimciler tarafından verilecek.

Kurslara gösterilen yoğun ilgiden dolayı memnun olduklarını ve yapılan bu hizmetlerin halk nezdinde de yer bulduğunu kaydeden Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna "Çocuklarımıza, gençlerimize, ev hanımlarımıza kısacası tüm ilçe halkımıza hem boş vakitlerini değerlendirecek hem de, bir meslek sahibi olabilecek kurs imkanı sunuyoruz. Kültürel ve sosyal faaliyetlerde her zaman bir adım daha önde olmayı hedefleyen belediyemiz, ilerleyen dönemde de, daha farklı ve büyük etkinlikleri de hayata geçirecek"

İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2009 Salı 14:38:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?