4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Belediye tatlıcıları denetledi

Altındağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede tatlı imalatı ve satışı yapan işyerlerine yönelik bir dizi denetim gerçekleştirdi.

İşyerlerinin temizlik durumlarını, üretime ilişkin evraklarını, çalışanların sağlık durumlarını gösteren belgeleri ve imalathanelerin incelendiği denetimlere Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı gıda denetim uzmanları da katıldı.

Denetimlere ilişkin bilgi veren Altındağ Belediyesi Zabıta Müdürü Abdurrahman Karabudak, özellikle Ramazan aylarında tatlı satışlarının arttığına dikkat çekerek, "Bu nedenle üretimden servise kadar her aşamada titizlik gösterilmesi gerekiyor. Ekiplerimizin rutin denetimlerinin yanı sıra bu tür özel denetimlerle kalitenin üst düzeyde olmasını sağlamaya çalışıyoruz" dedi. Denetimlerde istenen koşulları sağlayamayan ve eksik belgesi bulunan işyerlerine süre verilerek eksiklerin giderilmesinin istendiğini kaydeden Karabudak, "Yeniden yapılan denetimlerde tespit edilen eksikler devam ediyorsa cezai işlem prosedürünü uygulamaya koyuyoruz. Amacımız esnafı cezalandırmak değil, onlarla işbirliği yaparak sorunları oluşmadan çözmek istiyoruz" diye konuştu.

Karabudak ayrıca, vatandaşların karşılaştıkları her türlü olumsuzluğu 24 saat hizmet veren 310 35 25 - 26 ve 27 numaralı Alo Zabıta Hattı'na bildirebileceklerini kaydetti.

 

iha
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2007 Çarşamba 12:40:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?