4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Belediye tüm birimleriyle çalışıyor

Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle Çankaya Belediyesi hem kurbanlıklarını satmaya hem de kurbanlık almaya gelen vatandaşlar için tüm birimleriyle seferber oldu.

Çankaya ilçesi genelinde belediye tarafından belirlenen başta Mühye Satış ve Kesim Merkezi'nin yanı sıra Emek, Esat, Dikmen ve Seyranbağları Huzurevi olmak üzere 5 kurban kesim yerinde belediyeye bağlı ekipler bayram süresince çalışacaklar. Bu sene esas olarak kurban kesim yerini Mühye köyü olarak belirleyen belediye, anlaşmalı oldukları ve Türk Hava Kurumu'nun kasaplarının görev yapacaklarını bildirdi. Belediye ekipleri ayrıca, ilçe sınırları içindeki tüm kurban kesim alanlarında ve buralarda satışa sunulan kurbanlıkların olası sağlık sorunlarına karşı gün boyunca ilaçlama yapılacağını kaydetti.

Belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü kesim alanı çevresindeki bin metrekarelik bir alana branda çekerek olası olumsuz hava koşullarına karşı önlem aldı. Satış ve kesim sırasında bekleyenler için kafeterya ve 15 tuvalet grubunun bulunduğu alanın 54 projektörle aydınlatılacağı ifade edildi. Vatandaşlar bayram boyunca Çankaya Belediyesi Çağrı Merkezi'nin 458 90 90, Telsiz Merkezi'nin 230 75 51 No'lu telefonlarını arayarak istek ve şikayetlerini iletebilecekler.

 

iha
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2007 Pazartesi 14:13:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?