3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Belediyede hafta sonu mesaisi

Emlak vergisi ve işyerlerine ait 2009 yılı çevre temizlik vergisinin 1. taksit ödemeleri, 31 Mayıs’ta sona eriyor. Mamak Belediyesi, yoğunluğu azaltmak için hafta sonları da hizmet verecek.

Son Gün 31 Mayıs

Mart ayında başlayan, 2 taksit halinde alınan emlak vergisi ve işyerlerine ait 2009 yılı çevre temizlik vergisinin 1. taksit ödemeleri bu ay sona eriyor. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, taksitlerini zamanında ödemeyen mükelleflerin aylık %2,5 gecikme zammı ödeyeceklerini belirterek, Mamaklılar’dan vergilerini zamanında yatırmalarını istedi. Akgül, yoğunluğu önlemek için cumartesi-pazar 09.00–16.00 saatleri arasında veznelerin açık olacağını ifade etti.

Vergi Yatırmak Çok Kolay

Başkan Akgül, “Mamaklılar hizmet binamızdaki Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne veya Mamak Kültür Merkezi’nde bulunan veznelerimize vergilerini yatırabilir. Dileyen vatandaşlarımız da belediyeye gelmeden www.mamak.bel.tr internet adresimiz üzerinden ya da 210374 numaralı posta çeki adresinden ödemelerini yapabilir” diye konuştu.

“Hizmetlerin Devamlılığı Vergilerle Sağlanır”

Hizmetlerin devamlılığının vergilerle sağlandığını kaydeden Akgül, “Vergiler, belediyelerin gelir kaynakları arasında ilk sırada. Daha güzel bir Mamak için, hizmetlerin aksamaması için vergilerinizi yatırmayı ihmal etmeyin” dedi.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2009 Perşembe 13:30:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?