3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Belediyede vergi mesaisi

Yenimahalle Belediyesi, emlak, ilan ve reklam ile işyerlerinden alınan çevre temizlik vergilerinin 2009 yılı birinci taksit ödemelerinin 31 Mayıs'ta sona ermesi nedeniyle veznelerini hafta sonları da açık tutacak.

Yenimahalle Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, vergi mükellefleri belediyeye ait 343 30 00 ile 344 00 77 numaralı telefonlardan ya da www.yenimahalle.bel.tr web adresine kayıt yaptırarak interaktif (sicil sorgulama, beyan bilgileri, borç öğrenme ve internet üzerinden vergi ödeme) olarak işlemlerini yaptırabilecek.

Vatandaşlar ayrıca, 211656 numaralı posta çeki hesabına da vergilerini ödeyebilecekler. Yenimahalle Belediyesi'nce mükelleflerin mağdur olmamaları için ayın 23, 24, 30 ve 31'ine rastlayan cumartesi ve pazar günleri de belediye binası ile Çayyolu, Batıkent, Karşıyaka ve Gazi Mahallesi'nde bulunan semt tahsilat büroları saat 09.00-16.00 arası açık bulundurulacak.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, vergi ödemeleri sırasında vatandaşların mağdur olmaması için belediye olarak hafta sonunda da hizmet vereceklerini ifade etti.

Yaşar, "Vatandaşlarımızı hiçbir konuda mağdur etmemek istiyoruz. Bu nedenle de belediyeye olan vergi ödemelerini yapmak için personelimiz cumartesi ve pazar günleri de belediye binasının yanı sıra çeşitli semt birimlerimizle de kendilerine hizmet verecek" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2009 Çarşamba 10:18:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?