3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Belediyeden ailelere destek

Yenimahalle Belediyesi'ne bağlı Yeniay Toplumsal Dayanışma Merkezi, Aralık ayında da yaptığı yardımlarla birçok aileye destek oldu.

Bugüne kadar birçok ailenin hem manevi hem de maddi olarak yanında yer alan ve onlara yardım elini uzatan Yeniay, başvuruda bulunan ihtiyaç sahibi, dul, yetim, özürlü ya da maddi bakımdan sıkıntıda olan aileleri tek tek inceleyip tespit ederek ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

Aralık ayı içerisinde çok sayıda yardıma muhtaç aileye gıda yardımı yapan, bunun yanı sıra dar gelirli ailelerin çocuklarını da sevindirmeyi kendine ilke edinen yeniay, dağıttığı çeşitli oyuncaklarla da çocukları unutmadı.

İlçe sınırları içinde yaşayan her vatandaşın kendileri için büyük önem taşıdığını söyleyen Başkan Duyar, "Bu nedenle elimizden geldiğince, dertlilerin derdine derman, hastaların yaralarına merhem olmaya çalışıyoruz. Bu zor durumdaki insanlara yardım etmek için elimizden geldiği ölçüde desteklerimiz devam edecektir" dedi.

Başkan Duyar, yardım götürecekleri aileleri titizlikle incelediklerini belirterek, "Bu konu elbette önemli bir konu. Ama ihtiyacı olmadığı halde başvuruda bulunarak belediyenin imkanlarını kullanmak isteyenlere de fırsat vermemek için eğer kuşku duyduğumuz bir durum görülürse arkadaşlarımız bu aileleri yerinde inceliyor, hak sahiplerine adaletli bir şekilde onları rencide etmeden yardım ediyor" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2009 Pazartesi 18:34:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?