3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Belediyeden evcil hayvanlara ambulans

Keçiören Belediyesi, evcil hayvanlar için ambulans hizmeti başlattı.

Uygulama çerçevesinde tıbbi yardıma ihtiyaç duyan gerek sahipsiz sokak hayvanları, gerekse maddi durumu elverişli olmayan Keçiörenlilerin besledikleri evcil hayvanlar ücretsiz olarak belediyenin Ovacık ve belediye binasındaki kliniklerine ulaştırılacak.

Hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlar belediyenin 361 10 65-1445 numaralı hattından Veteriner İşleri birimine müracaat edebilecek. Ayrıca bilboardlar ve afişler vasıtasıyla uygulama hakkında vatandaşlar bilgilendirilecek.

Evcil hayvanların birer canlı olarak ilgi ve şefkate ihtiyaçları olduğunu belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Allah'ın yarattığı bir canlı olarak hayvanları sevmek ve korumak insan olmanın da bir gereğidir. Belediye olarak kenti bir bütün olarak görüyoruz. Evimizde beslediğimiz ya da sokakta karşılaştığımız evcil hayvanlar da hayatımızın ve kentimizin bir parçasıdır. Bu anlayış doğrultusunda hizmete sunduğumuz ambulans servisimiz tıbbi yardıma muhtaç sokak hayvanları ve Keçiörenli hemşehrilerimizin evlerinde besledikleri hayvanlara hizmet verecektir" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2009 Perşembe 16:52:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?